|
|
Se începe căutarea
Consiliul Judetean Neamt
Instituţii / Servicii publice
Servicii si formulare online
Prezentare judet
Mass media
DEPUNERE PETITIE

Formular pentru depunerea unei petitii

INSCRIERE IN AUDIENTA

Formular pentru inscriere in audienta

CONSULTARE DOCUMENT

Consulta starea documentului depus

SOLICITARE URBANISM

Solicita certificate, autorizatii, avize

Consiliul Judeţean
Conducere - Demnitari
Conducere - Aparat de specialitate
Regulamentul de Organizare şi funcţionare a C.J.Neamţ
Consilieri județeni
Comisii de specialitate
Şedinţe Consiliul Judeţean
Informatii de interes public
Asigurarea transparenței decizionale și a accesului la informațiile publice
Buletin informativ
Solicitarea informațiilor de interes public si modalitati de contestare
Rapoarte L544/2001 și L52/2003
Buget, Program de investitii, Situatii financiare
Datorie publica
Achiziții publice
Anunturi diverse
Posturi scoase la concurs - aparat propriu
Posturi scoase la concurs - institutii subordonate
Dezbateri publice
Finantari neramburabile - Legea 350/2005
Proiecte
Strategii
Contact
Nomenclatorul documentelor de arhiva
Anticoruptie si Integritate
Monitorul Oficial al Judetului
Harti risc
Aparat propriu
Programul de lucru al aparatului de specialitate
Organigrama
Stat de functii
Contact - conducere aparat de specialitate
Cabinetul Presedintelui
Codul etic şi de integritate al funcţionarilor publici şi al personalului contractual
Transparenta veniturilor salariale
Regulament intern al aparatului de specialitate
Regulament privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant
Regulament concurs posturi proiecte
Regulament de organizare şi funcţionare a aparatului de specialitate
Regulament privind evaluarea performantelor profesionale individuale
Strategia de dezvoltare si modernizare a aparatului de specialitate
Declarații de avere și de interese ale funcționarilor publiciSondaj privind turismul în judetul Neamt


Anunt referitor la PROIECTUL DE HOTARARE PRIVIND ACTUALIZAREA PROGRAMULUI JUDETEAN DE TRANSPORT 2014_2019 - pentru dezbatere publica


Regulamentul de acreditare a jurnalistilor la Consiliul Judetean Neamt


 Conținut

Evenimente

Două zile până la Gala Dynamite Fighting Show de la Neamț

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a participat astăzi, 17 octombrie, la o conferință de presă, alături de primarul municipiului reședință de județ și de pugilistul Cătălin Moroșanu și stafful său, pentru a prezenta celor interesați programul Galei Dynamite Fighting Show. Evenimentul va fi găzduit de Sala Polivalentă din Piatra Neamț, vineri, 19 octombrie. În cadrul conferinței, șeful legislativului județean a vorbit despre impactul pe care acest eveniment cu peste 3.000 de spectatori și milioane de telespectatori îl are asupra economiei locale și despre vizibilitatea județului, la nivel național. „Vă așteptăm cu drag la noi în județ pentru cel mai mare eveniment sportiv al anului din regiunea noastră!“, a declarat șeful Consiliului Județean Neamț, în cadrul conferinței de presă, lansând o invitație către toți cei interesați de a participa la Gala Dynamite Fighting Show, de la Piatra Neamț.

Consiliul Județean Neamț dedică o seară specială actriței Draga Olteanu Matei

Consiliul Județean Neamț pregătește un nou eveniment grandios, marca Gala Ambasadorilor Nemțeni, de data aceasta dedicat iubitorilor de film și teatru, admiratorilor artiștilor români, celor care o iubesc pe Draga Olteanu Matei. Pe 24 octombrie, publicul este așteptat la o întâlnire specială, la Cinematograful Dacia, din Piatra Neamț. „Personajul principal al evenimentului, organizat în cadrul «Galei Ambasadorilor Nemțeni», va fi Draga noastră Dragă, cea pe care o vom aniversa la zi de naștere și felicita pentru întreaga activitate artistică. Alături ne vor fi invitații ei speciali, actori de anvergură ai scenei românești“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.â. Consiliul Județean Neamț organizează această seară specială în parteneriat cu Asociația Cinecultura și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Uniunii Cineaștilor din România și DACIN SARA. „Tuturor le mulțumesc pentru sprijin, iar pe dumneavoastră, nemțenii, vă aștept să vă bucurați sufletele și să vă încântați privirea, într-o seară de neuitat!“, a mai spus președintele Ionel Arsene.

Vot electornic pentru propunerile de ambasadori nemțeni

Dragi nemțeni, de astăzi, 11 octombrie, și până pe 10 noiembrie, vă puteți vota favoritul în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni! Aveți la dispoziție, pe site-ul www.ambasadorinemteni.ro, 12 secțiuni, cu câte cinci persoane nominalizate! Fiecare vot pentru nemțenii care se regăsesc în lista nominalizaților înseamnă urcarea de către ei a unei trepte pe scara ce duce la cei mai valoroși dintre noi! Adică la AMBASADORII NEMȚENI, pe care îi vom cunoaște pe 23 noiembrie, în cadrul Galei, un eveniment de înaltă ținută! Vă invit să vă susțineți favoriții! Vă invit să ne fiți parteneri și la această a doua ediție a Galei Ambasadorilor Nemțeni!

European Week of Regions and Cities

În cea de-a doua zi a Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor-European Week of Regions and Cities, organizată la Bruxelles, președintele Consiliului Județean Neamț a participat la două conferințe organizate de Comisia Europeană-DG Regio și CoR, în care s-au dezbătut teme de interes major pentru regiune, precum dezvoltarea teritorială, capacitatea administrativă și guvernanța. După cele două evenimente, președintele Ionel Arsene a declarat: „De-a lungul timpului, Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor a devenit un eveniment cheie al politicii regionale a Uniunii Europene, iar prezența județului Neamț este extrem de utilă prin prisma temelor abordate, schimbul de bune practici în dezvoltarea economică și incluziunea socială, cooperarea transfrontalieră, parteneriatele public-private, inovarea regională și dezvoltarea locală inițiată de comunitate“.

SMURD reintra in serviciu la Roman

Începând de astăzi, 10 octombrie, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă Roman va reintra în serviciu, după o lungă perioadă de stagnare, impusă de diverse prevederi legale. „Dragi romașcani, așa cum v-am promis, în urma demersurilor pe care le-am inițiat la Ministerul Sănătății, ambulanța TIM va fi de acum folosită și va deservi zona Roman și comunele arondate. Sunt mulțumit că am reușit sa-mi îndeplinesc și această promisiune și vreau să vă asigur încă o dată că veți avea în mine și în instituția pe care o conduc cel dintâi partener în proiectele ce duc la dezvoltarea Romanului și bunăstarea romașcanilor! Vă mulțumesc pentru răbdare!“, a anunțat președintele Consiliului Județean Neamț.

Reabilitarea drumului național 15D, Neamț - Vaslui

Reabilitarea drumului național 15D care leagă județul Neamț de județul Vaslui a ajuns la final. Acest drum, înainte de reparații, reprezenta una dintre cele mai mari probleme pentru infrastructura rutieră din județul nostru. „Sunt extrem de mulțumit că am reușit să-mi îndeplinesc încă o promisiune făcută nemțenilor! Mi-am asumat de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț să le pun la dizpoziție nemțenilor și celor care ne vizitează județul o infrastructură rutieră de calitate, fie că vorbim de drumuri județene, comunale sau naționale și iată că, având sprijinul Guvernului României, reușesc acest lucru“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Centrul de Excelență Radioterapie-Oncologie, la Neamț

Consiliul Județean Neamț a finalizat documentația care va fi depusă la Compania Națională de Investiții pentru construirea Centrului de Excelență Radioterapie-Oncologie, de la Neamț. „Acest centru, un proiect major și de suflet pentru mine, va oferi bolnavilor cele mai bune condiții de tratament, dar și un mediu prietenos și propice unei însănătoșiri grabnice. Sunt conștient de cât de sensibile sunt cazurile afectate de această boală, iar ideea acestui centru a apărut tocmai din dorința de a susține necondiţionat pacienții cu afecțiuni oncologice din județul nostru și din regiune prin servicii medicale de specialitate, profesionalism și devotement“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.DECLARATIA DE ADERARE la valorile fundamentale, principiile, obiectivele si mecanismul de monitorizare al Strategiei Nationale Anticoruptie 2016-2020

DECLARATIA DE ADERARE la valorile fundamentale, principiile, obiectivele si mecanismul de monitorizare al Strategiei Nationale Anticoruptie 2012-2015

Declaratie de angajament privind politica de management al riscurilor la nivelul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Neamt

Raport anual - indeplinirea masurilor din Programul de gestionare a calitatii aerului

Contract de lucrari intretinere a drumurilor in anul 2016 Parte Web editor conținut

Anunt sedinta extraordinara in data de 16 octombrie 2018

Program de audienţe

1. Presedinte - Ionel ARSENE

- Saptamanal, in ziua de MIERCURI, intre orele 10:00-14:00

2. Vicepresedinte - Ion ASAFTEI

- Sapt. 1 – MIERCURI – intre orele 10:00-12:00 CJN

- Sapt. 3 – VINERI – intre orele 10:00-12:00 Primaria Sabaoani

- Sapt. 4 – VINERI – intre orele 8:00-12:00 Primaria Roman

3. Vicepresedinte - Adrian DIACONU

- Saptamanal – LUNI, intre orele 10:00-12:00 CJN

4. Secretarul judetului - Bogdan BOSOVICI

- Saptamanal – LUNI, intre orele 10:00-12:00 CJN

 Cj Neamt

HARTA SITE
Consiliul Judetean Neamt © 2011 |

Tipar Font - Font +

Adresa


Str. Alexandru cel Bun nr. 27, Piatra Neamt
Telefon: (+4) 0233 / 21.28.90
Fax: (+4) 0233 / 21.15.69
E-mail: cons.judetean@cjneamt.ro

Informatii publice


Responsabil relatii cu publicul  - Poiana Dumitrita
Telefon: (+4) 0233 / 21.28.90 int. 264
Fax: Fax: (+4) 0233 / 22.60.46
E-mail: relatii.publice@cjneamt.ro

Responsabil informatii de interes public - Poiana Dumitrita
Telefon: (+4) 0233 / 21.28.90 int. 264
E-mail: legea544@cjneamt.ro

RESPONSABIL CU MASS MEDIA


Nume: Maria-Simona Balint
Telefon: 0732.560.930
E-mail: comunicare@cjneamt.ro