www.cjneamt.ro2024-04-18T15:05:48+03:00

Consiliul Județean Neamț

Consiliul Județean Neamț trebuie să devină un garant al folosirii eficiente a resurselor publice și nucleul de coeziune al unei administrații eficiente și moderne la nivel de județ, printr-un management orientat spre populația județului.

Conducerea Consiliului Județean

Ion Asaftei
Ion AsafteiPreședinte

Program audiențe

Săptămânal, în ziua de MIERCURI, între orele 10.00 14.00, la sediul Consiliului Județean Neamț

Dragoș Victor Chitic
Dragoș Victor ChiticVicepreședinte

Program audiențe:

Săptămânal, în ziua de MARȚI între orele 10.00 – 12.00, la sediul Consiliului Județean Neamț

Răducu-Adrian Păduraru
Răducu-Adrian PăduraruVicepreședinte

Program audiențe:

Săptămânal, în ziua de JOI, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Consiliului Județean Neamț

Daniela Soroceanu
Daniela SoroceanuSecretar general al județului

Program audiențe

 Săptămânal, în ziua de LUNI, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Consiliului Județean Neamț

Prezentarea județului

Județul Neamț ocupă o poziție central-estică în ansamblul teritorial național și se suprapune, parțial, Carpaților Orientali, Subcarpaților Moldovenești și Podișului Moldovenesc și face parte din categoria unităților administrativ – teritoriale cu suprafață medie, având 5.896 km pătrați, ceea ce reprezintă 2,5% din teritoriul țării.

Informații de interes public

Transparenţa promovează răspunderea şi oferă cetăţenilor informaţii despre ce face administraţia pentru ei.

Mass media

Mass Media are rolul de a îmbunătăţi accesul autorităţilor şi instituţiilor publice la publicul lor specific şi permite administraţiei să fie mai activă în relaţiile sale cu cetăţenii, partenerii şi părţile interesate.

Proiecte de dezvoltare socio-economică  

Consiliul Judeţean Neamţ încurajezează participarea activă a cetăţenilor în procesul de luare a deciziilor administrative.

Înscrie-te în Forumul Online al Consiliului Județean Neamț

și

Votează proiectele de dezvoltare socio-economică!

Acum ai posibilitatea să te implici direct în activitatea Consiliului Județean. Exercită-ți dreptul de cetățean și votează proiectele de investiții de care consideri că are cea mai multă nevoie comunitatea în care trăiești! Înscrie-te în Forumul Online al Consiliului Județean Neamț și participă la discuțiile referitoare la aceste proiecte, propune și votează alături de alți nemțeni proiectele ce construiesc viitorul județului Neamț.

Ținutul lui Creangă

Ținutul lui Creangă este gândit ca un complex de agrement, cu o mare varietate de facilități de divertisment și relaxare.

Târgu Neamț

Proiectul Complex de agrement „Ținutul lui Creangă” – Tîrgu Neamț se încadrează în Obiectivul general 5 – Un sector turistic competitiv, pilon al economiei județene, din cadrul Strategiei de Dezvoltare a Județului Neamț 2014-2020.

VOTURI

  Proiectul Complex de agrement „Ținutul lui Creangă” – Tîrgu Neamț

  Finanțări nerambursabile  

  L350/2005

  Servicii și autorizații on-line  

  Accesați formulare on-line pentru depuneri petiții, înscrieri în audiență sau cereri de urbanism, descărcați formulare pentru urbanism, licențe de transport și sprijin financiar pentru culte sau vizualizați alte documente emise de Consiliul Județean Neamț.

  Turism  

  Judeţul Neamţ, un ţinut plin de istorie, cultură, tradiţii, oameni gospodari şi primitori şi o natură de-a dreptul spectaculoasă te aşteaptă să-i treci graniţele.

  Go to Top