„Susțin necondiționat performanța în orice domeniu, dar mai ales pe tinerii care fac din județul nostru un etalon al calității educației!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, referindu-se la faptul că este alături de proiectele elevilor și tinerilor nemțeni, indiferent de domeniul în care acestea sunt implementate.
Așadar, două echipe formate din elevi talentați, provenind din prestigioasele colegii din Neamț – „Petru Rareș“ și „Informatică“, vor fi susținute financiar de către Consiliul Județean Neamț pentru a participa la faza națională a competiției de robotică First Tech Challenge România 2019, care va avea loc la București, luna aceasta.
Echipele noastre se vor întrece cu altele 120 din țară și străinătate.
„Sprijinim astfel învățământul de performanță, creștem prestigiul liceelor nemțene la nivel național și internațional și punem în valoare potențialul creativ al elevilor și efortul cadrelor didactice!
Succes, dragi elevi nemțeni! Aveți în mine și în echipa Consiliului Județean susținători ai tuturor proiectelor voastre!“, a mai precizat președintele Ionel Arsene.