Strada Izvoare, unul dintre drumurile intens circulate, a intrat în reparații. Deoarece la ieșirea din sezonul rece acest tronson de drum a fost afectat de fenomenul îngheț/dezgheț, lucrătorii DRUPO au plombat gropile cu mixtură asfaltică.
„Șoseaua a fost afectată în trecut de lucrările de aducțiune a apei și canalizare, lucrări efectuate în batjocură, în urma cărora drumul trebuia adus la starea lui inițială. Se pare că reprezentanții Primăriei Piatra Neamț care la acea vreme au făcut parte din comisia de recepție nu și-au făcut datoria“, a spus Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
În prezent, proiectul de modernizare a străzii Izvoare se află în procedură de licitație pentru executarea lucrării. Drumul face parte din Axa de Transport 2 și face legătura cu județul Bacău, iar în județul Neamț traversează localitățile Piatra Neamț – Izvoare – Mărgineni – Făurei – Trifești – Horia – Ion Creangă – Icușești. După desemnarea câștigătorului licitației drumul va intra în reabilitare completă.