Orașul Târgu Neamț va găzdui, la începutul lunii mai, prima ediție a Festivalului Internațional de folk B Zone Folk România, un eveniment care va avea loc cu sprijinul Consiliului Județean Neamț.
„Sunt bucuros că o zonă în care am crescut și de care sunt legat sufletește va fi loc de întâlnire a unor artiști naționali și internaționali consacrați ai genului folk. În cadrul festivalului vor avea loc și concursuri pentru tineri interpreți, lansări de carte, albume și cântece în primă audiție, un târg de instrumente muzicale și multe alte activități care cu siguranță vor fi pe gustul publicului!
Sunt convins că prin acest eveniment promovăm imaginea uneia dintre cele mai frumoase zone a județului, patrimoniul cultural și tinerele talente din Târgu Neamț și împrejurimi!
În calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț dar și de târgnemțean, vă invit în perioada 2-5 mai în orașul de pe malul Ozanei, pentru a vă bucura de un eveniment de excepție!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.