Vești bune pentru participanții la trafic și pentru turiștii care tranzitează cea mai importanta zonă turistică a județului Neamț!
Lucrările de reabilitare a tronsonului Piatra-Neamț – Bicaz al drumului național DN 15, pe o distanță de 29 de km, începute în luna iunie a anului curent, au fost finalizate, urmând ca, până la sfârșitul anului 2019 să fie finalizate și lucrările de modernizare și consolidare pe tronsonul Bicaz-Poiana Largului, unde experții au identificat peste 70 de puncte de calamitate.
„Am verificat astăzi, împreună cu Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, stadiul lucrărilor de modernizare a drumului național DN 15. Mă bucur că avem parte de susținerea lui, pentru a reuși să ne onorăm promisiunile făcute nemțenilor care merită o infrastructură rutieră modernă.
Așa cum am promis oamenilor, și suntem de cuvânt, am reușit să finalizăm un drum extrem de important pentru economia județului nostru. Pe drumurile naționale care fac legătura cu mănăstirile Văratec și Agapia s-au executat lucrări de modernizare, urmând ca, în perioada următoare, pe tronsoanele de drum dintre Humulești și Pluton și de la Castelul de Apă până la Moțca, la limita cu județul Suceava, să fie turnat covor asfaltic.
Așadar, sunt investiții extrem de importante pe care Ministerul Transporturilor le face în județul Neamț și în numele locuitorilor județului nostru, mulțumesc pentru acest sprijin!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.