Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a efectuat în cursul zilei de astăzi, 5 august, o vizită la Spitalul Județean de Urgență PIatra Neamț, în secțiile unde se execută lucrări de reparații și reabilitări. Motivul acestei deplasări este analiza, la fața locului, a ritmului în care se derulează intervențiile de către firmele angajate în realizarea proiectelor de modernizare. „Am verificat astăzi stadiul lucrărilor care sunt în desfășurare în câteva secții din Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.
Mai exact, blocul operator al secției de Ortopedie și cel pentru mici intervenții endoscopice al secției de Urologie.
La Ortopedie vor fi reabilitate două săli de operație, sala de procesare instrumentar, zona pentru spălare și îmbrăcare sterilă, anticamera săli de operație cu uși automatizate, camera post-operator și camera protocoale operatorii.
În cadrul blocului operator de mici intervenții endoscopice al secției de Urologie vor fi modernizate sala de intervenție și camera pentru pregătirea personalului.
Le-am solicitat constructorilor și tuturor celor implicați să urgenteze lucrările, pentru a putea fi inaugurate cât mai curând. Sunt lucrări ale căror costuri se ridică la 400.000 lei.
Îmi doresc un mediu modern de muncă pentru specialiștii noștri și cele mai bune condiții de tratament pentru pacienți“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.