Pe drumul județean DJ 155 M, la Țolici, în comuna Petricani, turnarea stratului de asfalt se apropie de final.
În urma cu trei săptămâni, a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pe partea de rulare și pentru repararea celor două poduri de pe acest drum. Podurile vor fi refăcute integral, ele fiind mai vechi de 50 de ani.
Valoarea proiectului este de 4, 7 milioane de lei.
„Între vizitele la spitalul din Piatra Neamț, pentru a mă convinge că unitatea va reuși salvarea nemțenilor infectați cu COVID-19, activitatea de birou, de la Consiliul Județean, și multe alte griji pe care le am în această perioadă, urmăresc și activitatea din domeniul modernizării infrastructurii rutiere! Proiectele trebuie să meargă în continuare, oamenii să muncească pentru a-și primi salariile!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
În paralel cu lucrarea de la Petricani se desfășoară lucrările pe drumul județean DJ 155B, între localitățile Țolici și Bodești, care a intrat în modernizare în toamna anului trecut.
Valoarea proiectului este de 18 milioane de lei, iar lungimea drumului este de 3,5 km.
„Este o lucrare care se realizează în condiții grele, cu poduri care trebuie și ele reabilitate. Intervențiile se fac cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală, sursă din care s-au reabilitat și se reabilitează zeci de obiective în județul Neamț.
Obiectivul actualului mandat de președinte al Consiliului Județean este să modernizez 90% din drumurile județului. Fiecare zi care trece înseamnă să mă apropii tot mai mult de atingerea țelului!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
Modernizarea DJ 155M, aproape de final