Este un segment de drum care nu a mai fost asfaltat de 20 de ani și lucrările trebuiau urgentate. S-a turnat covor asfaltic, iar șoferii pot circula acum în siguranță pe acest sector de drum.
„Ca în cazul tuturor proiectelor care se derulează în județ, urmăresc îndeaproape cum se desfășoară lucrările, pentru că vreau treabă de calitate și respectarea graficului de execuție în fiecare situație.
Trăiesc o mare bucurie de fiecare dată când văd că avem proiecte în derulare prin care se rezolvă problemele nemțenilor. Mă interesează să realizăm orice investiție, mare sau mică, în orice domeniu, indiferent de sursa de finanțare. Important e să se facă treabă și să știu că locuitorii județului nostru se bucură de un nivel de trai tot mai crescut, de la o zi la alta.
În acest prim mandat de președinte al Consiliului Județean am ajuns în toate unitățile administrativ-teritoriale cu proiecte, am identificat problemele oamenilor și ale administrațiilor publice locale și am căutat soluții pentru rezolvarea lor. Mai este de lucru, dar ceea ce m-am angajat la preluarea primului mandat că voi face pentru județul nostru, am dus la îndeplinire!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru VIDEO consultați link-ul de mai jos:
Drumul județean DJ 207A