Reprezentanții Consiliului Județean Neamț au semnat contractul pentru Reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate. Proiectul a primit finanțare în cadrul POR 2014-2020 și are o valoarea totală de 11.207.000 lei
Prin acest proiect se urmărește eficientizarea sistemului de sănătate din județul Neamț, vizându-se rezolvarea deficiențelor de ordin funcțional și constructiv de la Corpul C aferent Ambulatoriului de specialitate. Corpul A a fost reabilitat și modernizat în perioada 2013 – 2014, printr-un proiect cu finanțare europeană, iar Corpul B a suportat reparații curente în perioada 2014 – 2015, din fondurile Consiliului Județean Neamț.
Conform proiectului, se vor realiza recompartimentări ale spațiilor existente, finisaje la interior/exterior, lucrări pentru creșterea rezistenței termice și repararea instalațiilor și se va face o extindere, cu regim de înălțime P + 2E. Noua construcție va fi amplasată în vecinătatea Corpului C și va adăposti o scară de incendiu, sală de așteptare și grupuri sanitare.
„Am așteptat cu mare interes semnarea acestui contract. Era necesar să intervenim și la nivelul Policlinicii, după atât de multe alte proiecte pe care le-am implementat în spitalele din județ. Sănătatea nemțenilor este o prioritate a mea ca președinte al Consiliului Județean și am acordat acestui domeniu importanța cuvenită, încă de la preluarea mandatului“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru Galeria Foto consultați link-ul de mai jos:
Reparații și extindere la nivelul Policlinicii Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț