Consiliul Județean Neamț a demarat un nou proiect în domeniul modernizării infrastructurii rutiere, pe drumul județean DJ 280 Oțeleni – Bâra.
Conform proiectului, se realizează ample lucrări constând în consolidarea fundației cu un strat de balast de 30 de cm și turnarea covorului asfaltic. În perioada imediat următoare, vor fi trasate marcajele rutiere și se vor monta semnele de circulație.
Acest tronson face legătura cu județul Iași, iar lucrările de modernizare au fost cuprinse în Programul de întreținere a drumurilor județene, pe care îl are în derulare Consiliul Județean Neamț.

„Mi-am dorit să le ofer localnicilor un drum pe care să se poată circula în siguranță, ținând cont că acest sector nu a fost asfaltat niciodată. După cum se poate vedea, în toate unitățile administrativ-teritoriale din județ, continuăm modernizarea infrastructurii rutiere, așa cum mi-am propus încă de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț! “, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru galeria FOTO consultați link-ul de mai jos:
DJ 280 Oțeleni – Bâra