Consiliul Județean Neamț derulează un amplu proiect în zona Roman – modernizarea DJ 207K, lucrare care se execută în două etape. Pe acest traseu se realizează una dintre cele mai complexe lucrări din domeniul infrastructurii rutiere din această parte a județului.

Acum câteva luni s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pe primul tronson al drumului, care presupune, printre altele, stabilizarea unui deal și realizarea a 12 poduri, care se regăsesc pe sectorul cuprins între kilometrii 0-2, pe DJ 207K, între Sagna și Doljești, până la podul de la Luțca.

Zilele trecute s-a semnat ordinul de începere a lucrărilor pe al doilea sector, pe alți 7,5 kilometri, pe DJ 207K, în continuarea traseului pe care se lucrează deja, de la Buruienești până în Sagna.

„Constructorul pregătește zona pentru executarea proiectului, pentru că este un tronson pe care lucrările trebuie să înceapă rapid. Localnicii mi-au semnalat că acest drum este deteriorat și se circulă în condiții grele. Le-am promis că rezolv această problemă și sunt bucuros că am demarat urgent acest proiect!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

FOTO
Drumul județean DJ 207K în modernizare, pe al doilea tronson