Prima ședință a Consiliului Județean din acest an a avut loc astăzi, 8 ianuarie.
Începând cu această dată, în legislativul nemțean își desfășoară activitatea trei noi consilieri, care au depus jurământul de credință, cu mâna pe Biblie și pe Constituția României.
Cu votul tuturor consilierilor, s-a stabilit utilizarea unor sume din excedentul pe 2020, astfel încât să se asigure buna desfășurare a activității Consiliului Județean și a instituțiilor din subordine, până la aprobarea bugetului pe anul în curs.
„Le urez bun venit în Consiliul Județean celor trei colegi noi, care astăzi, 8 ianuarie 2021 au depus jurământul și îmi doresc să avem o foarte bună colaborare în acest mandat.
Îmi exprim convingerea că 2021 va fi un an foarte bun pentru forul legislativ nemțean, că aleșii județeni vor fi alături de mine pentru a continua modernizarea Neamțului, atragerea de noi fonduri pentru investiții și implementarea a cât mai multe proiecte care să ducă la creșterea nivelului de trai în zona noastră.
Nemțenii merită tot ce este mai bun și noi, cei pe care ne-au mandatat să le reprezentăm interesele, avem obligația de a lua toate măsurile pentru asigurarea bunăstării lor!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

FOTO
Prima ședință de CJ, pe 2021