Zilele trecute a fost predat amplasamentul pe drumul județean DJ 157F, pentru refacerea podurilor de pe acest sector și astfel s-a declanșat o nouă campanie de modernizare a infrastructurii rutiere nemțene.
În cursul anului 2020, Consiliul Județean a modernizat DJ 157F, iar din această primăvară vor fi puse la punct și podurile.
Toate cele trei poduri sunt foarte vechi, au circa jumătate de secol, ele fiind realizate într-o perioadă în care în zonă erau funcționale câteva drumuri forestiere.

„Prin lucrările care încep vom reface toate cele trei poduri la standarde europene, pentru a mai rezista alți 50 de ani! Sunt convins că după finalizarea proiectului va crește semnificativ numărul de persoane care vor alege să ajungă la cele două lăcașuri de cult, mănăstirile Secu și Sihăstria, cunoscute în toată țara. Consiliul Județean continuă să implementeze proiecte pentru modernizarea județului, pentru creșterea atractivității lui și pentru îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

VIDEO
Podurile către mănăstirile Secu și Sihăstria au intrat în reparații