De câteva zile se lucrează susținut pentru modernizarea segmentului de drum Bicaz – Izvorul Muntelui, sector care are o lungime de 9 km și face parte din drumul județean DJ 155F.
„Zilele trecute am ajuns la fața locului să văd evoluția proiectului început anul trecut. S-au finalizat deja lucrările la fundație și a fost turnat stratul de binder. De asemenea, s-au refăcut și podețele și în prezent se execută ultimii metri de șanțuri betonate. Tot în această perioadă se lucrează la refacerea celor 4 poduri care se regăsesc pe lungimea tronsonului, poduri care au o lungime de 10 metri fiecare.
Știu că foarte mulți turiști așteaptă să se termine acest proiect, pentru a conduce pe un drum foarte bun, de la Bicaz până în stațiunea Durău! Și eu îmi doresc să punem la punct acest ultim traseu, pentru că sunt conștient că așa va exploda turismul în zona montană nemțeană!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Se apreciază că în circa o lună și jumătate se va turna stratul de uzură și investiția, esențială din infrastructura rutieră nemțeană, va fi finalizată înainte de termenul de execuție din contract.

VIDEO
Se lucrează pentru modernizarea drumului care leagă Bicazul de Izvorul Muntelui