Un proiect al Consiliului Județean Neamț în domeniul modernizării infrastructurii rutiere se derulează pe drumul județean DJ 157G, care face legătura între orașul Târgu-Neamț și stațiunea Oglinzi. Traseul este în plin proces de reabilitare, fiind în execuție lucrări de supralărgire a căii de rulare. Conform proiectului care se pune în aplicare, după finalizarea lucrării, lățimea drumului va ajunge la 6 metri lățime. De asemenea, pentru siguranța participanților la trafic se vor realiza trotuare, pistă de biciclete și șanțuri betonate.
„Îmi doresc să se finalizeze cât mai repede acest proiect și Stațiunea Oglinzi să redevină atractivă pentru turiști. Locul în care se regăsește este de o frumusețe izbitoare! Odată cu relansarea ei va înflori și turismul în această zonă a județului. Dintotdeauna orașul Târgu-Neamț și împrejurimile sale au reprezentat punctele de atracție pentru cei interesați de a vedea monumente istorice, case memoriale și cele mai cunoscute lăcașuri de cult, având în vedere salba de mănăstiri și schituri din zonă.
Cu acest proiect îmi ating unele dintre obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț: modernizez infrastructura rutieră, relansez turismul și pun în valoare o stațiune care în ultimii ani a devenit mai puțin căutată ca în alte vremuri!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Legătura dintre orașul Târgu-Neamț și stațiunea Oglinzi se va realiza pe o cale de acces ce va avea 6 metri lățime, cu două benzi.

VIDEO
Drumul către Stațiunea Oglinzi, în plină modernizare