Câtă vreme există o presupunere rezonabilă a existenței unor fapte ilegale, salut inițiativa organelor statului de a-și face datoria prin astfel de acțiuni de control.
Nu voi tolera niciodată comiterea vreunei infracțiuni sau ceva ce s-ar dovedi pe lângă lege, nici în activitatea instituției noastre și nici în celelalte instituții subordonate Consiliului Județean! Vorbind despre situația de față, consider că este un lucru firesc, normal, ca Parchetul să intervină, dacă există vreo suspiciune de ilegalitate. De fapt, prin perchezițiile efectuate la Drupo nu e decât o inițiativă prin care se intervine pentru asigurarea binelui social și, dacă e cazul, se pune stavilă unor presupuse infracțiuni.
Nouă, la Consiliul Județean, nu ni s-a transmis nicio informație oficială din partea organelor de control ale statului cu privire la acțiunea din dimineața zilei de marți, 2 aprilie 2024. Nu a venit nimeni la sediu, pentru vreo documentare, cerere de acte oficiale, etc. Asemeni foarte multor persoane, aștept cu maxim interes rezultatul perchezițiilor de astăzi, pentru a afla cum stau lucrurile la societatea Drupo. Am totală încredere în profesionalismul celor care au demarat acțiunea de control și sunt convins că adevărul va ieși la suprafață, oricare ar fi acesta!
Ion Asaftei,
Președintele Consiliului Județean Neamț

Foto
https://www.facebook.com/photo/?fbid=756788389922232&set=a.222031150064628