Creare cont utilizator

Pentru a utiliza toate funcționalitățile forumului online sau pentru a vota și posta comentarii în cadrul cjneamt.ro, aveți neovie de un cont de utilizator. Puteți folosi și un cont de facebook. Pentru detalii privind politica de confidențialitate și felul în care sunt folosite datele pe care le furnizați accesați pagina  Politica de confidențialitate. Înregistrați-vă ca utilizator al cjneamt.ro urmând legătura de mai jos:

Asistență în timp real

Contactează un angajat al departamentului “Relații cu publicul” accesând aplicația de mesagerie în timp real din colțul din stânga-jos al website-ului.

Dacă niciun angajat al Consiliului Județean Neamț nu este disponibil este afișată iconița din stânga. Completați formularul de contact și vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Dacă cel puțin un angajat al Consiliului Județean Neamț este disponibil este afișată iconița din stânga. Nu ezitați să ne contactați!

Formular contact

Pentru alte informații sau asistență legată de administrarea website-ului, vă rugăm folosiți formularul de pe pagina de contact.