Aflat într-o vizită de lucru în județul nostru, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dat asigurări că drumurile naționale și județene nemțene vor fi modernizate cu celeritate î n proporție de peste 90%.
La întâlnire au participat și Narcis Neaga – directorul CNAIR și Ovidiu Laicu – director DRDP Iași. „Prezența la vizita de lucru a celor doi directori alături de ministrul Răzvan Cuc îmi întărește convingerea că ceea ce am stabilit astăzi se va realiza. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani se va construi un drum expres nou, pornit de la zero, între Piatra Neamț și Bacău, fapt ce va oferi municipiului Piatra Neamț o nouă perspectivă din punct de vedere economic și turistic. Acest drum va fi construit cu fonduri europene nerambursabile.
A doua arteră de circulație importantă pentru nemțeni este drumul național Bicaz-Poiana Largului. Acest drum va intra în reparații capitale în regim de urgență. Anul acesta se va turna covor asfaltic pe drumurile ce fac legătura între Piatra Neamț și Bicaz, precum și DN2 de la Castelul de apă până la Moțca.
Tot în 2019 va începe reabilitarea podului de la Girov și se va finaliza lucrarea podului de la Preluca.
Deși în ultimii 50 de ani, în județul Neamț nu s-a mai intervenit asupra majorității drumurilor naționale, vă asigur că până la finalul mandatului voi rezolva problema infrastructurii din județ“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
Lucrări de amploare în infrastructura rutieră nemțeană