La împlinirea a 3 ani de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene a adresat un mesaj către nemțeni, mulțumindu-le pentru încredere și asigurându-i că va face tot ce îi stă în putere pentru dezvoltarea județului Neamț:
„Dragi nemțeni, astăzi se împlinesc trei ani de când m-ați mandatat să vă reprezint în calitate de președinte al Consiliului Județean Neamț!
Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și sper că în tot acest timp v-am dovedit, prin ceea ce am realizat pentru dezvoltarea județului nostru, că se poate!
Județul Neamț a atras sume record de la buget în acești ani. Am făcut lucrări care nu se făcuseră de la Revoluție – drumuri, poduri, grădinițe și multe altele. Am vrut să acopăr toate domeniile și am adus în Neamț sportivi, agenții europene de turism, am organizat expoziții și festivaluri. Am pus sănătatea oamenilor pe primul loc și am obținut bani pentru echipamente, modernizări, dar și pentru începerea lucrărilor la un spital nou.
Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături și cu care fac echipă pentru a avea aceste realizări!
Mai am promisiuni de onorat, dar mai este și timp până la finalul actualului mandat! Nu vă voi dezamăgi! Vă cer doar răbdare și încredere în mine!“ a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.