Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, am mers, astăzi, la Dragomirești, într-o vizită neanunțată, pentru a verifica stadiul lucrărilor desfășurate pentru realizarea Corpului Nou al Pavilionului Central – Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică, investiție ce reprezintă o extensie a centrului de la Războieni.
„Deși construirea obiectivului se desfășoară în termenul de realizare stabilit, nu mă declar mulțumit de ritmul de lucru. Am avertizat constructorul să nu existe întârzieri și să intensifice activitatea în acest șantier.
Așa cum am mai spus, voi vizita toate șantierele din județul nostru unde se desfășoară lucrări finanțate de către Consiliul Județean sau de către Guvernul României, pentru a verifica modul cum decurg lucrările și pentru a mă asigura că termenele de execuție sunt respectate.
Centrul de la Războieni se află în subordinea Consiliului Județean Neamț și mă bucur că am reușit să demarăm acest proiect important pentru județul nostru. Pacienții vor beneficia de condiții de tratament la cele mai înalte standarde, iar personalul medical își va desfășura activitatea în spații moderne, de nivel european“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Investiția depășește 14 milioane de lei și provine din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului și din bugetul local.
În toamna anului viitor, se preconizează că județul Neamț va avea un centru etalon pentru tratarea și îngrijirea pacienților cu astfel de afecțiuni.