Festivalul Internațional „Vacanțe Muzicale“, organizat de Consiliul Județean Neamț prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, a ajuns la final. După o săptămână cu seri în care publicul s-a bucurat de muzică specială, pentru toate gusturile, aseară organizatorii le-au mulțumit spectatorilor pentru fidelitate. „A fost o nouă ediție de succes și sunt fericit că seară de seară, publicul s-a bucurat de spectacole pe gustul său! Felicit Centrul pentru Cultură și Arte «Carmen Saeculare» pentru buna organizare și desfășurare a acestui proiect, susținut de către Consiliul Județean Neamț!
Datorită experienței frumoase din serile săptămânii trecute, ne simțim obligați să ne pregătim deja de viitoarea ediție!
Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături!
Vă promit noi ediții de succes și în anii ce vor veni! Fac tot ce ține de mine pentru derularea de proiecte culturale care au devenit tradiție în județul Neamț. Printre acestea se numără și Festivalul Internațional «Vacanțe Muzicale»!, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
S-a tras cortina peste ediția a 46-a a „Vacanțelor Muzicale“ din acest an