DJ 157H Girov – Dochia este unul dintre traseele pe care se lucrează intens pentru modernizare, în această perioadă. Drumul a intrat în reparații capitale și săptămâna aceasta lucrările care se execută vor fi finalizate.
La începutul săptămânii au început lucrările premergătoare turnării asfaltului, efectuându-se pregătirea acostamentelor și plombarea zonelor cu probleme. De pe 21 august se toarnă covor asfaltic.
„Profităm de faptul că vremea este favorabilă realizării lucrărilor și în scurt timp, în județ vom mai avea un drum aflat în perfectă stare de funcționare. Mă refer la DJ 157H Girov – Dănești, spre Dochia. Continuăm prin societatea Drupo programul de reabilitare a infrastructurii rutiere, urmărindu-ne scopul de a moderniza 90% din drumurile județene, așa cum le-am promis nemțenilor la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean.
Eforturile mele în acest sens se văd deja în toate zonele județului, dar nu mă opresc aici pentru că mai sunt proiecte în derulare și altele care urmează a fi puse în practică până când obiectivul meu privind calitatea ireproșabilă a drumurilor județene va fi atins!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
DJ 157H Girov – Dochia