La începutul acestei săptămâni au fost deschise solicitările de participare pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași în parteneriat public-privat.
Una din cele mai bune vești! Patru investitori și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași!
În ședința de Guvern de ieri, premierul Viorica Dăncilă a declarat că la începutul acestei săptămâni au fost deschise solicitările de participare pentru realizarea autostrăzii Târgu-Neamț-Iași în parteneriat public-privat.
Negocierile cu cele patru companii care și-au manifestat interesul pentru realizarea autostrăzii vor fi făcute de către Comisia Națională de Strategie și Prognoză.
Autostrada va avea o lungime de 61 de kilometri la care se vor adăuga 7 km reprezentând bretele ale unor noduri rutiere.
Consiliul Județean Neamț se va implica activ în acest proiect și va trata cu prioritate toate demersurile ce țin de C.J.N. pentru obținerea tuturor actelor necesare la nivel județean.
”Moldova merită o autostradă! Sunt bucuros că proiectele susținute de mine și de Consiliul Județean Neamț prind contur și sunt sigur că investițiile în infrastructura rutieră vor crește numărul de turiști și investitori în zonă!” a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
AUTOSTRADA TARGU-NEAMȚ – IAȘI