Reabilitare, consolidare, reparații și amenajări interioare la clădirea Atelier de producție- Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț.

În 2017, Consiliul Județean Neamț a solicitat includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public și Social a obiectivului de investiții Reabilitare, consolidare, reparații și amenajări interioare la clădirea Atelier de producție- Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț.
În vederea realizării acestui proiect de către CNI, consilierii județeni au decis, în ședința de vineri, 26 iulie, să aprobe predarea acestui amplasament către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).
S-a aprobat și asigurarea finanțării din bugetul județului Neamț a cheltuielilor pentru servicii și lucrări (lucrări de amenajare teren, lucrări exterioare și împrejmuire, racordurile la utilități-energie electrică, apă, canal,gaz, studii, echipamente, și dotări). Valoarea se ridică, potrivit devizului , la 63.563 lei, cu TVA inclus.
De altfel, județul Neamț (prin CJ) se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului de investiții realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pentru o periodă de minim 15 ani.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
Reabilitare, consolidare, reparații și amenajări interioare la clădirea Atelier de producție- Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț