DN 15B (între km: 14+000 și km: 44+486) care face legătura între satul Pluton, comuna Pipirig și Târgu-Neamț , anexa Humulești, a intrat în reabilitare.
Au fost demarate lucrările de reparație cu mixtură asfaltică, acestea urmând a fi finalizate în 25 de zile, atât timp cât condițiile meteo vor fi favorabile.
„Suntem aproape de atingerea obiectivului nostru principal, și anume reabilitarea totală a infrastructurii rutiere județene! Îmi doresc ca toate drumurile din Neamț să fie modernizate și toți șoferii să circule în condiții de siguranță!
Nu toate lucrările de infrastructură țin de Consiliul Județean. Dar pentru a avea prioritate la finanțare, în condițiile în care toate județele au nevoie de drumuri bune, trebuie să ceri și să insiști! Este ceea ce fac eu: mă duc și insist. Cum spuneam, am teancuri de solicitări pe bancheta mașinii! În cele din urmă, se dovedește că județul nostru contează! De aceea, vreau să le mulțumesc celor care ne ajută, fie că sunt de la Compania Națională de Drumuri, fie de la Compania Națională de Investiții, Guvern sau ministere.
Le mulțumesc drumarilor care își respectă contractele și le mulțumesc nemțenilor, atât pentru înțelegere, cât și pentru susținere!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.