Președintele Ionel Arsene efectuat o vizită de lucru la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Neamț.
Având în vedere cazuistica de excepție a pacienților din acest centru, conducerea Consiliului Județean Neamț urmăreștesă le fie asigurate condiții cât mai bune pe perioada internării lor.
„Din acest motiv, cu fonduri de la Consiliul Județean se construiește un nou corp de clădire la acest centru, care va adăposti centrala termică și spălătoria. Costurile investiției ajung la 916.000 de lei. Întrucât echipamentele care asigură încălzirea și igiena hainelor și a lenjeriei asistaților din centru sunt depășite fizic și moral, am decis înlocuirea lor cu unele noi, mult mai eficiente.
În 2020, planurile noastre sunt ca unii dintre asistații de la Războieni să fie mutați într-un centru nou, pe care îl construim la Dragomirești.
Semenii aflați în suferință și familiile lor sunt cei mai vitregiți ai sorții! Tocmai de aceea trebuie să le acordăm tot sprijinul nostru instituțional și uman, pentru a le mai ușura din necaz!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.