Reprezentanții Consiliului Județean Neamț au predate amplasamentul către constructorul care va executa lucrările pe drumul județean DJ 280 Bâra-Stănița. Acest sector se regăsește pe prima listă cu 44 de obiective din județul Neamț finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, a căror valoare totală pentru modernizare este de 265 milioane de lei.

În dese rânduri au fost făcute sesizări despre starea dezastruoasă în care se află acest tronson și datorită implicării autorităților județene nemțene, drumul va fi modernizat.

„Sper să avem o toamnă blândă, astfel încât să se realizeze cât mai multe lucrări de infrastructură rutieră, iar constructorii să poată respecta graficele de execuție. Suntem pe drumul cel bun, și la propriu și la figurat, dacă analizăm câte schimbări au avut loc pe drumurile care străbat județul nostru. Știu că drumurile bune înseamnă șoferi mulțumiți, mașini care rezistă mai mult, turism, dezvoltare economic și conectare cu restul țării. De aceea, calitatea căilor de rulare din Neamț este în fruntea listei mele cu priorități“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
Drumul județean DJ 280 Bâra-Stănița a intrat în reabilitare