Mii de spectatori au participat la Gala BătăliaMoldovei, care s-a desfășurat la Piatra Neamț. A fost un spectacol de patru ore, finanțat de Consiliul Județean, spectacol care a reușit să atragă persoane din toată țara.
„Este grija mea ca județul să fie căutat de oameni din diverse motive: să urmărească activități sportive, evenimente culturale, să viziteze obiective turistice, să petreacă zilele de concediu într-un ținut de o frumusețe uimitoare!
Personal sunt un susținător al sportului și vreau să ne remarcăm față de alte județe ale țării prin proiecte de anvergură care se desfășoară la Neamț! De aceea am fost de acord cu finanțarea Galei Bătălia Moldovei cu fonduri de la bugetul județului și voi susține multe alte proiecte sportive, de interes pentru public!
Am marea mulțumire să știu că peste trei mii de oameni au plecat, într-o singură seară, mulțumiți de un proiect al Consiliului Județean Neamț! Vă asigur că alte mii vor fi mulțumite și de viitoarele evenimente!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.