Peste 130 de copii, asistați ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca“ din Piatra Neamț, beneficiază de servicii stomatologice și maxilo-faciale gratuite în cadrul unității în care sunt cazați, datorită unui proiect inițiat de către voluntarul Ionuț Ursu, cu sprijinul Consiliului Județean Neamț și al unor firme private din județ.

„Astăzi, Cabinetul Dental Life Social a fost inaugurat în prezența viitorilor beneficiari, a autorităților locale și a celor trei medici stomatologi, care, timp de cinci zile pe săptămână, vor asigura servicii de specialitate, în regim de voluntariat.

Consiliul Județean Neamț a susținut acest proiect, implementat într-o unitate aflată în subordinea sa, cu suma de 174.000 de lei, din care s-a asigurat contravaloarea amenajării, igienizării și dotării cabinetului.

Mă bucur pentru orice proiect care se realizează în beneficiul copiilor care cresc fără părinți și pentru care noi, autoritățile, suntem responsabile pentru a le asigura condiții de trai cât mai apropiate de normalitate.

Îl felicit pe Ionuț Ursu și le mulțumesc medicilor stomatologi care, prin forța tinereții lor, au acceptat să lucreze în centru fără a avea pretenții financiare, dar cu un scop nobil“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.