Consiliul Județean Neamț organizează o nouă ediție a Târgului de Crăciun, care va fi deschis în această seară, începând cu ora 18.
„Începând de astăzi și până pe data de 5 ianuarie, am pregătit, alături de Centrul pentru Cultură și Arte «Carmen Saeculare», un eveniment care îmi doresc să scoată în fiecare seară din case și să vină la Turnul lui Ștefan cel Mare, pentru a savura frumusețea serilor din preajma Crăciunului și a Anului Nou! Vreau ca nemțenii să se bucure în această perioadă de la sfârșit de an, alături de bradul frumos împodobit, în muzică și armonie, la Târgul de Crăciun!“ a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Pentru publicul nemțean și turiștii care vor să fie martori la debutul evenimentului, în această seară, pe scenă, vor urca Provincialii, Antonia și Grupul „Floare de Colț“ al Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“.
Organizatorii au pregătit multe surprize pentru toate categoriile de vârstă. Cei mici sunt invitați la Căsuța lui Moș Crăciun de pe Platoul Curții Domnești, iar meșterii populari îi vor învăța să confecționeze măști populare și alte obiecte. Nu vor lipsi bucatele tradiționale, vinul fiert și posibilitatea de a face fotografii într-un cadru mirific, special amenajat pentru doritori.