Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a efectuat o vizită de lucru la Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică Dragomirești miercuri, 4 martie, pentru a analiza stadiul derulării acestui proiect.
„Am revăzut stadiul lucrărilor. Se fac progrese importante. Pentru această investiție s-au alocat peste 14 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului.
Țin neapărat să li se asigure condiții foarte bune de cazare și tratament bolnavilor care vor fi mutați la Dragomirești! Sunt oameni cu grave probleme de sănătate și am obligația morală de a face tot ce ține de mine pentru a le îndulci soarta!
Sunt convins că vom avea în județ un centru de nivel european, pentru pacienții cu afecțiuni psihice!“ a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică Dragomirești va avea șapte clădiri, în care vor fi găzduite 70 de persoane cu afecțiuni neuropsihice, plus spații amenajate unde își vor desfășura activitatea cei 80 de angajați care se vor preocupa de aplicarea tratamentelor necesare și îngrijirea bolnavilor.

 
Pentru galerie foto consultați link-ul de mai jos:
Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică Dragomirești prinde contur!