Ionel Arsene a evaluat stadiul lucrării pe DJ 207D și a predat amplasamentul pentru începerea reabilitării podului de la Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene a verificat lucrările care se realizează pe drumul județean DJ 155F, cunoscut sub denumirea de Axial. Din 1998 acest traseu este închis, deși este important pentru turism, dar și pentru economia județului.
„Am efectuat o vizită de lucru pe drumul județean DJ 155F, cunoscut sub denumirea de Axial, pentru a vedea evoluția proiectului prin care se repară acest traseu, pe care s-a turnat prima dată asfalt în urmă cu 40 de ani și s-a mai reparat după alți circa 20.
Este o lucrare complexă, ce se întinde pe o lungime de 20 de kilometri, mult cerută de către nemțeni. Echipele de lucru intervin acum la nivelul structurii drumului și la zidurile de sprijin.
Sunt mulțumit de cum evoluează proiectul prin care reușim să asigurăm un drum ca-n palmă, pentru toți cei care vor să ajungă pe Valea Muntelui“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Valoarea acestei investiții este de 48.342.915 lei, banii fiind asigurați prin Planul Național de Dezvoltare Locală.

 
Pentru VIDEO link-ul de mai jos:
Se lucrează pentru reabilitarea „Axialului“!