Modernizarea drumului județean DJ 155F, cunoscut sub denumirea de Axial, se desfășoară conform graficului de lucrări. Lucrarea este deosebit de complexă atât prin intervențiile care se realizează, cât și prin dimensiunea ei, având în vedere că se va executa pe o lungime de 20 de kilometri.
„Conform proiectului, se va realiza consolidarea structurii drumului prin ziduri de sprijin, coloane forate la adâncimi de 18 și 24 de metri, drenuri și intervenții la nivelul de fundație.
Deși, din păcate, toată economia națională suferă foarte mult, iată, în Neamț, prin acest proiect și altele aflate în derulare, reușim să desfășurăm o amplă activitate în domeniul modernizării infrastructurii rutiere.
Sunt convins că foarte multă lume va fi mulțumită după ce vom finaliza această lucrare, având în vedere că Axialul, un drum extrem de căutat de către participanții la traficul din zona de munte și de către turiști a fost închis circulației rutiere mai bine de 2 decenii“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Valoarea proiectului este de 48.342.915 lei, banii fiind alocați prin Planul Național de Dezvoltare Locală.

 
Pentru galerie VIDEO consultați link-ul de mai jos:
Modernizarea Axialului este în graficul de execuție