• lucrarea se va executa de la Mărgineni la Itrinești și continuă până la Dochia, prin Bălușești

Drumul județean DJ 157 H, pe o lungime de 6 kilometri, intră în modernizare. În cursul zilei de miercuri, 18 iunie, Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a predat amplasamentul către constructor.
Conform proiectului de execuție, lucrarea se va întinde pe o lungime de 6 kilometri – 1 kilometru de drum se regăsește la ieșirea din Mărgineni și alții 5, de la Itrinești la Dochia, prin Bălușești.

Proiectul de reabilitare a acestui traseu prevede și realizarea a 12 poduri și podețe, 6 kilometri de șanțuri betonate, 500 de metri de drenuri și 500 de metri de șanțuri ranforsate tip zid de sprijin. Valoarea totală a lucrării este de 12,5 milioane.

„Pe acest drum județean, la sfârșitul anului trecut a început o altă lucrare de modernizare, în valoare de 13 milioane de lei, pe sectorul care leagă comuna Mărgineni de comuna Dochia. Fondurile provin tot din Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Intervenția se execută conform graficului. Îmi doresc să punem la punct acest traseu, care se întinde pe o lungime de 3,5 km, pentru că au fost grave probleme pe el – din cauza deteriorării, microbuzul cu elevi ocolea foarte mult, prin satul Dochia, pentru a duce copiii la Școala Mărgineni.
După predarea amplasamentului de la jumătatea acestei săptămâni, reușim să facem noi pași în ceea ce înseamnă modernizarea infrastructurii rutiere nemțene. Îmi onorez promisiunea făcută nemțenilor, de a reabilita 90% din drumurile județene în acest mandat de președinte!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru galeria foto consultați link-ul de mai jos:
Începe modernizarea unui sector pe drumul județean DJ 157H