Consiliul Județean Neamț derulează un proiect prin care se reabilitează podul respectiv
Participanții la trafic care au traseu pe podul de la Luțca, situat pe drumul județean DJ 207A, trebuie să folosească rute ocolitoare, întrucât acest obiectiv este supus unul amplu proiect de modernizare și o perioadă nu va putea fi utilizat. Investiția este derulată de către Consiliul Județean Neamț.
„Este o lucrare esențială pentru infrastructura rutieră din zona Romanului, având în vedere că acest pod nu a fost reparat niciodată de când a fost construit, anii ’65-’70, și este într-o stare avansată de degradare. Lungimea totală a lucrării este de 216 metri, iar valoarea este de 6,8 milioane de lei. Banii provin din Programul Național de Dezvoltare Locală. Sunt convins că va fi o lucrare de calitate, realizată în termenul stabilit în graficul de execuție. Angajamentul pe care mi l-am asumat în fața cetățenilor este că în acest prim mandat de președinte de Consiliu Județean, voi moderniza 90% din infrastructura rutieră! Nu vreau să îi dezamăgesc pe nemțeni“, a declarat președintele Ionel Arsene.
Reparațiile pe DJ 207D și la podul de la Luțca au fost solicitate în dese rânduri de către cetățenii din zonă dar și de către autoritățile locale, care au cerut sprijinul Consiliului Județean Neamț.

Pentru VIDEO consultați link-ul de mai jos:
Trafic deviat de pe podul de la Luțca