A fost convocată ședința extraordinară a Consiliului Județean, în care s-au găsit soluții la unele probleme de actualitate.

S-a aprobat redistribuirea produselor contractate în cadrul Programului pentru școli al României, pentru anul școlar 2019-2020, rămase neîmpărțite ca urmare a suspendării cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar. Astfel, se vor redistribui 126.260 de porții de lapte UHT 200 de mililitri, către unități din subordinea DGASPC, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie „Sf. Nicolae“ Roman, Spitalul Municipal de Urgență Roman, Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie Târgu Neamț, Spitalul Orășenesc Sf. Nicolae Bicaz și Unitatea Medico-Socială Ceahlău.

De asemenea, s-au alocat fonduri pentru organizarea Concursului Național de Sărituri peste Obstacole – Trofeul „Virgil Bărbuceanu“, ediția a XVI-a, la Baza Hipică din Piatra Neamț, în perioada 20-23 august 2020 și s-a completat Strategia de dezvoltare a județului cu proiectul privitor la îmbunătățirea nivelului de trafic al DJ 156A și DJ 208G pentru accesul la Rețeaua TEN-T.

„Prin toate proiectele pe care le inițiez și supun votului consilierilor urmăresc binele județului Neamț, dezvoltarea și modernizarea zonei noastre, creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Deși traversăm o perioadă dificilă din cauza pandemiei, caut soluții astfel încât viața comunității nemțene să se desfășoară în condiții cât mai normale“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru galeria FOTO consultați link-ul de mai jos:
FOTO