Miercuri, 26 august, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Neamț, pentru aprobarea unor proiecte extrem de importante, unele dintre ele vizând domeniul social, altele turismul nemțean, sistemul medical sau cel sportiv.
A fost aprobată schimbarea denumirii spitalului mobil de la Lețcani în „Spital Mobil/Modular din containere de logistică medicală (250 paturi) pentru diagnostic și tratament pentru combaterea răspândirii Covid-19 la nivelul Regiunii Nord-Est“, astfel încât Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva“ Iași să poată asigura, conform prevederilor legale, personalul medical.
Prin intermediul DGASPC Neamț, Consiliul Județean va susține proiectul „SUPORT – Servicii integrate pentru deprinderi de viață independentă“. De asemenea, s-a aprobat documentația tehnico-economică pentru realizarea unei case de tip familial la Piatra Neamț.
Pentru buna funcționare a UPU – SMURD și a Secției Radiologie de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, s-a aprobat o suplimentare de posturi, iar la solicitarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Neamț, se va organiza acțiunea Campionatele Naționale de Orientare.
În vederea punerii în valoare a potențialului turistic, se va organiza în județul nostru un infotrip. În această toamnă vor veni în Neamț 8-12 influenceri din țară, care vor promova frumusețile zonei noastre, prin intermediul rețelelor de socializare, blogurilor și revistelor de specialitate.
„Au fost pe ordinea de zi proiecte care vizează domeniul medical, social, turismul și sportul și mă bucur că am reușit să le aprobăm pe toate, pentru că erau proiecte urgente. Proiectele urmăresc binele județului Neamț, dezvoltarea și modernizarea zonei noastre, creșterea nivelului de trai al cetățenilor“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Pentru galeria FOTO consultați link-ul de mai jos:
Ședință extraordinară cu proiecte de maxim interes