Proiectul prin care vor fi construite șapte clădiri la Dragomirești, în care vor fi găzduite persoane cu afecțiuni neuropsihice, care în acest moment sunt internate în spitalul de la Războieni, avansează conform graficului de execuție.
În cursul zilei de marți, 28 octombrie 2020, la fața locului a ajuns președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, într-o nouă vizită de lucru.
„Am revenit la Dragomirești, unde se construiește Centrul pentru Recuperare Neuropsihiatrică Războieni, pentru a vedea cum a evoluat proiectul de la cea mai recentă vizită pe care am efectuat-o acolo și până în prezent!
Am văzut, așa cum văd mii de oameni care trec prin zona unde se realizează lucrarea, că proiectul s-a conturat foarte bine în ultimele luni. De la demararea lucrărilor am urmărit cu maximă atenție să se respecte graficul de execuție“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Suprafața totală a clădirilor la care se lucrează în prezent va fi de 3.800 de metri pătrați. Pe lângă spațiile destinate bolnavilor, vor fi amenajate cabinete medicale, birouri, dependințe pentru personal și o sală multifuncțională.

FOTO
Viitorul Centru de Recuperare de la Dragomirești