Alexandru Filimon este noul manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, începând de luni, 11 ianuarie 2021, când a semnat contractul de management. El a participat la concursul organizat de către Consiliul Județean Neamț, la sfârșitul anului trecut. Unitatea spitalicească funcționează sub coordonarea legislativului județean.
„Luni, 11 ianuarie am semnat, în calitate de președinte al Consiliului Județean, instituție în subordinea căreia se află Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, contractul de management al domnului Alexandru Filimon, proaspăt director al unității medicale, desemnat în urma concursului de la sfârșitul anului trecut.
Îmi doresc să fie un început de bun augur și prin eforturile pe care le va depune domnul Alexandru Filimon, susținut de colegii săi din echipa managerială și ai Consiliului de Administrație, spitalul din Piatra Neamț va funcționa cât mai bine și va deveni ceea ce am vrut dintotdeauna – o unitate în care pacienții se simt în siguranță, iar cadrele medicale își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții.
De aproape un an traversăm o perioadă extrem de dificilă în domeniul sănătății, omenirea fiind cuprinsă de pandemia de coronavirus, dar sunt convins că într-un viitor destul de apropiat vom depăși această încercare. Am fost și voi fi mereu alături de cei care conduc spitalele din județ și împreună am căutat soluții la problemele apărute, astfel încât nemțenii să nu aibă de suferit“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

FOTO
Noul manager al Spitalul Județean de Urgență