În prezent se derulează noi etape de lucru în proiectul de modernizare a drumului județean DJ 155 F Bicaz – Izvorul Muntelui, care face legătura între orașul Bicaz și AXIAL, până în stațiunea Durău.
Până acum au fost executate lucrările ce țin de fundația drumului și în prezent se fac ultimele intervenții la nivelul șanțurilor betonate. De asemenea, lucrările de reparații la cele patru poduri de peste 10 metri lungime se apropie de final.
„Mă bucur foarte mult că deja a început turnarea stratului de uzură pe calea de rulare. Lucrările se desfășoară pe o lungime de 9 kilometri. Apreciez că în circa o lună și jumătate, înainte de a se ajunge la termenul de execuție din contract, această investiție esențială din infrastructura rutieră nemțeană va fi finalizată!
Zona montană a fost și va fi inima turismului nemțean datorită frumuseții Muntelui Ceahlău și a împrejurimilor și fac tot ce ține de mine, de Consiliul Județean, pentru a sprijini dezvoltarea acestui domeniu. Județul Neamț trebuie să fie un pol al turismului național și nu numai!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

VIDEO
Lucrări susținute pe drumul județean Bicaz-Izvorul Muntelui