Consiliul Județean Neamț a primit, în cursul zilei de marți, 6 iulie, delegația oficială a Ambasadei Republicii Arabe Egipt în România. Oaspete de onoare a fost Excelența Sa, Domnul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar Salah Elsadek, care este interesat de potențialul turistic al județului.

La sediul instituției, delegația oficială a fost primită de către Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. „M-am preocupat continuu să organizez și să susțin evenimente prin care să promovăm județul în străinătate și să primim vizite oficiale ca să putem încheia parteneriate cu investitorii care apreciază zona noastră. Județul Neamț a devenit o destinație turistică cunoscută peste hotare, datorită satelor pitorești, locurilor pline de istorie și tradiții, dar și pentru peisajele unice.

Relațiile de colaborare dintre România și Egipt sunt solide și se derulează în toate domeniile de activitate, iar prin astfel de întâlniri le putem consolida și putem identifica noi oportunități de parteneriate. Sunt onorat de această vizită și sunt convins că Excelența sa, Domnul Ambasador Salah Elsadek, va descoperi frumusețile județului, obiectivele turistice, mâncarea tradițională și posibilitățile pentru viitoare investiții în Neamț“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

FOTO
Delegația oficială a Ambasadei Republicii Arabe Egipt, vizită de lucru în Neamț