Zilele acestea se lucrează intens pentru asfaltarea unui tronson de 6 kilometri, pe drumul județean DJ 127A Bicazu-Ardelean – Tulgheș.

Intervenția se realizează între kilometrii 10 și 16, acum turnându-se ultimul strat de asfalt. În paralel se intervine și pentru modernizarea altui segment de pe același drum. În curând, ieșirea din județul Neamț către Harghita se va face pe un traseu foarte bun, realizat în cadrul unui proiect gestionat de Consiliul Județean.

„Mă bucur că reușim să reparăm infrastructura rutieră de pe Valea Muntelui! E o zonă impresionant de frumoasă, care, din cauza drumurilor proaste, avea destul de puțină căutare din partea turiștilor și a agenților economici interesați de a derula activități în această parte a județului. S-a văzut cum după reabilitarea Axialului, numărul de turiști ajunși în această vară în Durău s-a dublat. Sunt convins că încetul cu încetul, fluxul celor care vor să vină pe Valea Muntelui va crește considerabil! Acesta este unul dintre obiectivele mandatului meu de președinte al Consiliului Județean Neamț! Îmi doresc să trăim într-un județ cu drumuri bune și oameni mulțumiți de nivelul lor de trai“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

VIDEO
6 kilometri de asfalt pe DJ 127 A Bicazu-Ardelean – Tulgheș