Proiectul prin care se modernizează drumul dintre orașul Târgu-Neamț și Stațiunea Oglinzi evoluează de la o zi la alta, fiind în execuție supralărgirea lui. La finalul lucrărilor, lățimea părții carosabile va ajunge la 6 metri. Pentru siguranța participanților la trafic se vor realiza trotuare și o pistă de biciclete.

„Implementăm acest proiect pentru că Stațiunea Oglinzi are nevoie de «o gură de oxigen». Este foarte important să asigurăm acces facil la acest obiectiv, care are capacitatea de a caza și oferi turiștilor ședere într-un cadru natural deosebit. Sunt convins că după modernizarea drumului județean DJ 157G, traseele străbătute de către cei care aleg să ajungă pe la mănăstirile din zona Târgu-Neamț și la alte obiective turistice din împrejurimi vor continua către Stațiunea Oglinzi.
Este încă o soluție prin care susțin dezvoltarea turismului în județul Neamț. Am relansat Valea Muntelui și Stațiunea Durău prin modernizarea Axialului, acum punem la punct Stațiunea Oglinzi. Mai sunt zone ale județului care trebuie «trezite» la viață și avem proiecte pe care le vom implementa pentru a face din tot Neamțul un loc atrăgător pentru cei care vor să se bucure de frumuseți naturale, de obiective culturale, de datini, obiceiuri și de ospitalitate!
Toate acestea sunt posibile când avem drumuri bune, pe care să se poată circula în condiții de siguranță și fără a pierde prea mult timp!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

VIDEO
Continuă lucrările pentru modernizarea drumului către Stațiunea Oglinzi