Modernizarea drumului județean DJ 157H, între Dochia și Itrinești, a ajuns la faza de lucrări la terasamentele pentru fundație. Până acum s-au executat lucrările de excavație, prin care s-a lărgit platforma drumului.

La finalul investiției pe care o realizează Consiliul Județean Neamț, de-a lungul traseului intrat în modernizare, se vor realiza zece podețe, șapte kilometri de șanțuri betonate și 500 de metri de ziduri de sprijin. Calea de rulare va avea un strat de balast cu o grosime de 25 de centimetri și un altul, de 12 centimetri de piatră spartă, completate de cele 3 straturi de mixtură asfaltică.
„În aceeași zonă a județului, Consiliul Județean a modernizat un alt drum, traseul Mărgineni – Itrinești, în continuarea căruia va fi cel pe care se lucrează în prezent.

Odată ce punem la punct și al doilea drum din această parte a județului, doleanțele oamenilor în privința calității infrastructurii rutiere din zona lor vor fi rezolvate. Mă bucur foarte mult că promisiunile pe care le-am făcut în privința dezvoltării județului nostru nu sunt simple vorbe!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

VIDEO
Se lucrează pe drumul județean dintre Dochia și Itrinești