Circa 500 de elevi și cadre didactice și-au auzit numele strigate miercuri, 21 decembrie, în cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte finanțate de Consiliul Județean Neamț, Gala Excelenței în Educația Nemțeană. Proiectul a fost realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț și a urmărit acordarea de premii și distincții pentru elevii care au ocupat primele locuri la competiții naționale și internaționale în anul școlar 2021-2022. Distincții și premii au primit și profesorii lor îndrumători.
„Am participat astăzi la Gala Excelenței în Educație, unul dintre cele mai importante evenimente finanțate de către Consiliul Județean Neamț din acest an, în care s-a aplaudat la scară largă elita învățământului nemțean – elevi și cadre didactice coordonatoare ale copiilor de succes! Sunt cei datorită cărora numele județului nostru a ajuns pe podiumuri, la competiții naționale și internaționale.
Pentru onoarea pe care o fac nemțenilor acești elevi și dascălii lor, nu puteam să nu răspund afirmativ propunerii Inspectoratului Școlar Județean Neamț, de a finanța de la bugetul județului Gala Excelenței în Educație! Le-am mulțumit participanților la Gală pentru toată munca pe care o depun, pentru sacrificiile făcute și pentru cinstea pe care ne-o fac nouă, nemțenilor, când obțin rezultate remarcabile.
Felicitări am adresat și părinților copiilor premiați, căci ei sunt al treilea partener care contribuie la succesul educației, alături de elevii și dascălii îndrumători. Mulțumesc reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Neamț, inspectorului școlar general Florentina Luca-Moise, pentru efortul deosebit depus pentru crearea unui eveniment atât de frumos, în care s-a pus în valoarea elita învățământului nemțean“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
Premiile s-au acordat atât premianților de la disciplinele școlare, cât și de la competițiile sportive

FOTO

https://www.facebook.com/photo/?fbid=495870206014053&set=pcb.495870376014036