Astăzi se împlinesc 31 de ani de la constituirea Consiliului Județean Neamț, prima ședință a forului legislativ nemțean fiind coordonată la început de către decanul de vârstă din acel mandat, profesorul Ioan Zenembisi, și apoi de primul președinte al instituției, Ioan Onisei.
„Au trecut ani mulți de atunci, ani în care administrația publică a fost supusă unor ample schimbări legislative. La Consiliul Județean, prin mii de hotărâri aprobate, s-a urmărit mereu dezvoltarea zonei și creșterea nivelului de trai al nemțenilor. Îmi doresc să rămânem aproape de locuitorii județului nostru și să identificăm toate oportunitățile prin care de la nivelul administrației publice să putem interveni în sprijinul comunelor, orașelor și municipiilor. Vreau să am o foarte bună colaborare cu toți consilierii județeni, indiferent de coloratura politică, și să punem în aplicare nenumărate proiecte ale instituției! Doar așa, cei care ne-au mandatat să le reprezentăm interesele vor ști că ne îndeplinim cu cinste mandatele de aleși județeni.
Colegilor din aparatul tehnic de specialitate le doresc putere de muncă și împliniri profesionale, astfel încât activitatea instituției noastre să se desfășoare în cele mai bune condiții!
La mulți ani, dragi colegi!“, a declarat Ion Asaftei, președintele Consiliului Județean Neamț.

FOTO

https://www.facebook.com/photo/?fbid=562540679347005&set=pcb.562541012680305