Cea mai mare unitate sanitară din județ are începând de astăzi, 13 octombrie 2023, un nou manager, în persoana medicului Cristina-Daniela Atănăsoaie-Iacob.
Numirea s-a făcut prin dispoziție a președintelui Consiliului Județean Neamț, Ion Asaftei.
„Ca urmare a încetării Contractului de management nr. 609/968/11.01.2021 al domnului Alexandru Filimon prin acordul părților, am emis o dispoziție în baza căreia a fost revocat din funcția de manager și, începând cu data de 13 octombrie 2023, este numită în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, până la ocuparea prin concurs a funcției de manager, sau și/până la revocarea unilaterală din funcție, dar nu mai mult de 6 luni, doamna Cristina-Daniela Atănăsoaie-Iacob.
Este un renumit medic și cu experiență în ceea ce înseamnă managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț și am toată încrederea că va găsi soluții pentru ca unitatea sanitară să funcționeze în condiții cât mai bune, atât din punct de vedere al pacienților, cât și al angajaților. Îi mulțumesc pentru că a acceptat să facă parte din echipa de conducere a Spitalului Județean și o asigur că atât eu, cât și instituția pe care o reprezint și în subordinea căreia se află spitalul, îi suntem alături, pentru a identifica acele căi prin care putem continua proiectele aflate în derulare și să începem unele noi, prin care să instituim o nouă abordare managerială, pentru a rezolva problemele care au condus de-a lungul timpului la starea improprie în care se găsește azi Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. E un nou început, e un moment de răspântie de la care pornim, și prin care voi arăta că cea mai mare instituție de sănătate din județ poate avea parte de schimbări ce vor conduce la normalitate din punct de vedere al actului medical și al condițiilor care li se vor asigura pacienților și angajaților spitalului.
Voi urmări cu deosebită atenție respectarea măsurilor dispuse de Direcția de Sănătate Publică Neamț, astfel încât Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț să obțină acreditarea“, a declarat Ion Asaftei, președintele Consiliului Județean Neamț.

Foto
https://www.facebook.com/photo/?fbid=661767262757679&set=a.222031133397963