Astăzi mi-am umplut sufletul de bucurie la standul #Consiliului_Județean_Neamț, care este deschis publicului la #Târgul_de_Turism_al_României, organizat la Centrul Expozițional Romexpo.
Ca de fiecare dată când instituția noastră participă la acest eveniment, la care ajung mii de persoane interesate de oferta turistică, Neamțul se prezintă impecabil. Am devenit unul dintre cei mai apreciați expozanți, datorită atracțiilor turistice din județul nostru, care sunt la mare căutare. Noutatea participării din acest an o reprezintă promovarea din zona noastră, prin tururi ghidate realizate live din stand.
Am vorbit cu vizitatori care au ajuns la #TTR și sunt extrem de plăcut surprins că oamenii știu deja multe despre județul nostru, datorită promovării continue de care ne preocupăm la nivelul Consiliului Județean.
Le asigurăm tuturor celor interesați, celor ce vizitează standul nostru, materiale de promovare, iar colegii mei le prezintă toate oportunitățile de petrecere a timpului liber și mă refer la drumeții montane, rute de pelerinaj, escaladă și via ferrata, sanie de vară, schi, ture cu bicicleta sau zboruri de agrement, dar și partea spirituală specifică zonei, cu salba de mănăstiri și diverse alte atracții turistice.
La toate acestea se adaugă bucatele alese și minunăția peisajelor din colțul nostru de Rai! Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele obiective care definesc #Ținutul_Neamțului și care recomandă această zonă în rândul amatorilor de turism.
Le mulțumesc tuturor celor care au vizitat deja standul județului Neamț sau care vor veni până la închiderea târgului, precum și turiștilor care aleg Neamțul ca destinație de vacanță.
Nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor din instituție care au muncit pentru ca standul și promovarea județului nostru să fie la înălțime!
Vă așteptăm la Târgul de Turism, vă așteptăm în Ținutul Neamțului pentru experiențe de neuitat!

Ion ASAFTEI
Președintele Consiliului Județean Neamț

Video
https://www.facebook.com/cjneamt/videos/796315692293506