În urmă cu 32 de ani, pe 11 aprilie 1992, a avut loc prima ședință a forului legislativ nemțean, aceasta reprezentând momentul constituirii Consiliului Județean Neamț.
În cei 32 de ani de funcționare, Consiliul Județean a demonstrat rolul esențial pe care îl are în viața comunității nemțene, raportat la activitatea complexă pe care o desfășoară în toate domeniile, pentru dezvoltarea zonei noastre.
„Vorbim – în acești ani – de mii de proiecte derulate în infrastructura rutieră, în susținerea asistenței și protecției sociale, în sănătate, educație, în sprijinirea administrațiilor publice locale.
Dragi nemțeni, fiți convinși că alături de colegii din Consiliul Județean și de consilierii județeni, caut soluții pentru ca nivelul de trai în Neamț să crească de la o zi la alta! Fiți convinși că această instituție, care se remarcă prin profesionalism și implicare, are un rol esențial pentru județul nostru.
Stimați colegi, să vă dea Dumnezeu sănătate, bucurii și împliniri personale și profesionale! Respectați-vă cu sfințenie statutul pe care îl aveți și nu uitați niciodată faptul că sunteți în slujba cetățenilor!“, a declarat Ion Asaftei, Președintele Consiliului Județean Neamț

Foto
https://www.facebook.com/photo/?fbid=761387652795639&set=a.222031150064628